top of page

EW Προσφορές, Ξεπούλημα Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη

Τα 2 κορυφαία Ηλεκτρονικά Τσιγάρα του 2019-20!


Halo (Tribeca, Turkish, Prime15, Malibu, Sub Zero) Συμπυκνωμένα αρώματα  DIY Υγρά άτμισης σε 3 απλά στάδια! / Halo DIY 3 simple stage E-liquid!

Ποια ήταν τα καλύτερα μοντέλα ηλεκτρονικού τσιγάρου που κυκλοφόρησαν το 2019-20?

Δεδομένου ότι το «τέλειο» δεν υπάρχει αλλά εξαρτάται από τις δυνατότητες που αναζητά κάποιος σε μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου το Ewsale μας προτείνει τα 3 καλύτερα σε καινοτομία, εμφάνιση & χαρακτηριστικά Ηλεκτρονικά Τσιγάρα για να διαλέξετε το δικό σας «μοναδικό» για το 2019.

Ως ένα από τα κορυφαία Ηλεκτρονικά Τσιγάρα με βάση τις κριτικές χαρακτηρίζεται το Smok MORPH 219W TC Kit αφής. Το νέο μοντέλο περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες καινοτομίες του Κινέζικου κολοσσού.

VGod Kit Pro 200 Ηλεκτρονικά Τσιγάρα

Το Smok Morph 219 αποτελει το εξαιρετικό παράδειγμα κορυφαίας δεξιοτεχνίας και προηγμένων τεχνολογιών. Είναι το πρωτο mod στο κόσμο που έχει σχεδιαστεί με input keyboard (πληκτρολόγιο εισόδου), το οποίο είναι μια επαναστατική αλλαγή στην λειτουργία του mod! Επίσης βελτιώθηκε το εσωτερικό τσιπ, μειώνοντας το χρόνο Fire (ανάφλεξης) σε 0.001S! Όσο για την οθόνη, η οθόνη αφής 1,9 “ μπορεί να σας προσφέρει βολικές – εύχρηστες λειτουργίες. Η μέγιστη ισχύς εξόδου του είναι 219W, που ικανοποιεί εύκολα τους cloud chasers (κυνηγοί ντουμανιών). O ατμοποιητής TF που περιλαμβάνεται σε αυτό το Kit, έχει χωρητικότητα 6 ml e-liquid και δύο ισχυρές αντιστάσεις, που θα σας παρέχουν πάντα την καλύτερη γεύση και πολλά πολλά ντουμάνια.

Smok MORPH 219W TC Kit αφής Ηλεκτρονικά Τσιγάρα

2. Geek Vape Aegis X kit Ηλεκτρονικά Τσιγάρα

Geek Vape Aegis X kit Ηλεκτρονικά Τσιγάρα

Πρωτοπορεί και πάλι η Geekvape με το νέo Aegis X 200W kit!

Το Geekvape Aegis X 200W kit είναι το νέο μοντέλο του αυθεντικού Aegis που έρχεται με οθόνη αφής, συνδυάζοντας τέλεια το Aegis X Mod με το Zeus X. Το Geekvape Aegis X 200W TC Box Mod είναι το νέο μοντέλο TC που τροφοδοτείται από διπλές μπαταρίες 18650 με το νέο, πρωτοποριακό chipset AS 2.0 για μέχρι 200W. Οι διάφοροι τρόποι λειτουργίας VW / TC / VPC θα σας φέρουν υψηλή ταχύτητα και ακριβή λειτουργία. Επιπλέον, υιοθετεί έγχρωμη οθόνη OLED 2,4 ιντσών.

Με νέο σχέδιο και σημαντικά πιο ελαφρύ ειδικό κράμα Μαγνησίου - το ανθεκτικότερο κράμα σε εμπορική εφαρμογή - ενώ παραμένει εξ' ίσου ανθεκτικό, και ξεχωρίζει σίγουρα με τη μεγαλοπρέπεια του πατερα των θεων! Σχεδιασμένο να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε φθορά και σε ατυχήματα όπως πτώσεις και έκθεση σε υγρασία και νερό, με βάση το στρατιωτικό πρότυπο 810G-516.6 όπως και το IP67 για αντοχή σε σκόνη και υδατοστεγή κατασκευή. Ιδανικό για όσους αποζητούν αξιοπιστία, απρόσκοπτη λειτουργία και άριστη ποιότητα κατασκευής, για λειτουργία σε οποιεσδήποτε συνθήκες! Η Geek Vape σας παρουσιάζει τον ατμοποιητή Zeus Sub Ohm, πρόκειται για έναν ατμοποιητή σχεδιασμένο για μηδενικές διαρροές αφού η είσοδος του αέρα γίνεται από το πάνω μέρος. Δέχεται εργοστασιακές αντιστάσεις τύπου mesh για μεγάλη παραγωγή ατμού και εξαιρετική απόδοση γεύσης.

Έχει μέγιστη χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης 5ml και το γέμισμα του γίνεται πανεύκολα από το πάνω μέρος στις αναβαθμισμένες οπές για αποφυγή ατυχημάτων κατά το γέμισμα. Η αλλαγή των αντιστάσεων γίνεται πολύ εύκολα αφού αυτές κουμπώνουν και δεν είναι βιδωτές

Geek Vape Aegis X mod Ηλεκτρονικά Τσιγάρα + 100ml Υγρά άτμισης

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page