top of page

EW Προσφορές, Ξεπούλημα Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη

Το μικρότερο και ελαφρύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο στον κόσμο!


Ηλεκτρονικά Τσιγάρα

Το Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ατμοποιητής Esmoke, έχει μήκος μόλις 10 εκατοστά και είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο (38 γρ.) της αγοράς. Και η συσκευή είναι εγκεκριμένα από διεθνείς οργανισμούς (διαθέτει πιστοποιητικά CE, RoHs, FCC, Msds και TUV).

Το Ηλεκτρονικό τσιγάρο XVX ONYX LITE \ GOLD είναι και πολύ οικονομικότερο ! Μετά από την αρχική επένδυση για την αγορά της συσκευής θα έχετε κέρδος μέχρι και 50%. Ένα Υγρό Αναπλήρωσης του είναι ισοδύναμο με περίπου 100 τσιγάρα αλλά κοστίζει πολύ φτηνότερα (από 1 Ευρώ).

Τα Υγρά Αναπλήρωσης προσφέρονται σε διάφορες γεύσεις συμπεριλαμβανομένων του καπνού, της σοκολάτας, του καφέ, του μήλου και της μέντας και άλλων πολλών γεύσεων.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, μεγάλη διάρκεια ζωής

Ασφαλές - Αυτό το προϊόν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ασφάλειας Overcharge Safety Protection

Επισκεφθείτε σήμερα το e-shop Ηλεκτρονικά Τσιγάρα, υγρά άτμισης Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη​ και επιλέξτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο που σας ταιριάζει από την ευρεία γκάμα προϊόντων που σας προτείνουμε.

Πλοηγηθείτε και βρείτε στις καλύτερες τιμές χονδρικής, Προσφορές και ξεπουλήματα στην Κύπρο, Ελλάδα και Ευρώπη. Σε εμάς μπορείτε να αγοράσετε επώνυμα Προϊόντα στις καλύτερες τιμές χονδρικής της αγοράς.

Υγρά Αναπλήρωσης Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις που αφορούν στο ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά και για να ενημερώνεστε για τυχόν προσφορές.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page